Κρουαζιέρα Blue Lagoon – παραλίες Αμμουλιανής

Κρουαζιέρα

Blue Lagoon - Ammouliani’s beaches

Το πλοίο GLASSBOTTOM ξεκινά την κρουαζιέρα του από το λιμάνι της Ουρανούπολης και κατευθύνεται προς τα νησάκια της Αμμουλιανής Δρένια γνωστά και ως Γαϊδουρονήσια.

Το πλοίο GLASSBOTTOM ξεκινά την κρουαζιέρα του από το λιμάνι της Ουρανούπολης και κατευθύνεται προς τα νησάκια της Αμμουλιανής Δρένια γνωστά και ως Γαϊδουρονήσια.

Blue Lagoon – Παραλίες Αμμουλιανής + BBQ γεύμα απο την Ουρανούπολη (Εισιτήρια )

Κοιτάζουμε προσεκτικά τα περίφημα κίτρινα κοράλλια πάνω από τον ύφαλο της Ουρανούπολης, χάρη στη γυάλινη καρίνα του πλοίου και μετά φτάνουμε στο μικρό,ακατοίκητο νησάκι που είναι γνωστό ως Δρένια.

Εξερευνούμε διαφορετικές απρόσιτες παραλίες με πλούσια υποβρύχια χλωρίδα, κολύμπι με αναπνευστήρα και ηλιοθεραπεία στα διάσημα τυρκουάζ νερά των νησιών.

Χαλαρώστε στο σκάφος, απολαύστε κολύμπι και κολύμβηση με αναπνευστήρα με δωρεάν εξοπλισμό και παιχνίδια. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μέρους της κρουαζιέρας, απολαύστε ένα ελληνικό γεύμα “επί του σκάφους”.

Ο εξοπλισμός κολύμβησης με αναπνευστήρα, τα παιχνίδια για κολύμπι και το γεύμα μπάρμπεκιου συμπεριλαμβάνονται στην τιμή!

 

BOOK ONLINE

You also like

More things to do in Ouranoupoli Halkidiki

Cruise - Ouranoupolis to Vourvourou, Ammouliani

Κρουαζιέρα – Ουρανούπολη προς Βουρβουρού – Αμμουλιανή

Η κρουαζιέρα για μπάνιο και διασκέδαση αναχωρεί από την Ουρανούπολη στις 10:00 το πρωί με το πλοίο “Ιωάννα”. Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 15 Απριλίου έως τις 15 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα διασκεδαστική κρουαζιέρα. Ο προορισμός είναι η εξωτική ομάδα νησιών της Βουρβουρούς στη χερσόνησο της Σιθωνίας.  Κάπου ανάμεσα στη διαδρομή, υπάρχει μια στάση […]

Learn More
Romantic Sunset Cruise - Albatros

Κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα – Άλμπατρος

Νιώστε την απόλυτη ηρεμία, ενώ κολυμπάτε στα “χρυσά” νερά.

Learn More
Mount Athos – Drenia – Ammouliani Cruise

Κρουαζιέρα Αγιο Όρος – Δρένια – Αμμουλιανή

Κατά τη διάρκεια της ασφαλούς και άνετης κρουαζιέρας έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την ιστορία των Ιερών Μονών του Αγίου Όρους και να θαυμάσετε τη μοναδική τους αρχιτεκτονική.

Learn More