Κρουαζιέρα Blue Lagoon – παραλίες Αμμουλιανής

Κρουαζιέρα

Blue Lagoon - Ammouliani’s beaches

Το πλοίο GLASSBOTTOM ξεκινά την κρουαζιέρα του από το λιμάνι της Ουρανούπολης και κατευθύνεται προς τα νησάκια της Αμμουλιανής Δρένια γνωστά και ως Γαϊδουρονήσια.

Το πλοίο GLASSBOTTOM ξεκινά την κρουαζιέρα του από το λιμάνι της Ουρανούπολης και κατευθύνεται προς τα νησάκια της Αμμουλιανής Δρένια γνωστά και ως Γαϊδουρονήσια.

Blue Lagoon – Παραλίες Αμμουλιανής + BBQ γεύμα απο την Ουρανούπολη (Εισιτήρια )

Κοιτάζουμε προσεκτικά τα περίφημα κίτρινα κοράλλια πάνω από τον ύφαλο της Ουρανούπολης, χάρη στη γυάλινη καρίνα του πλοίου και μετά φτάνουμε στο μικρό,ακατοίκητο νησάκι που είναι γνωστό ως Δρένια.

Εξερευνούμε διαφορετικές απρόσιτες παραλίες με πλούσια υποβρύχια χλωρίδα, κολύμπι με αναπνευστήρα και ηλιοθεραπεία στα διάσημα τυρκουάζ νερά των νησιών.

Χαλαρώστε στο σκάφος, απολαύστε κολύμπι και κολύμβηση με αναπνευστήρα με δωρεάν εξοπλισμό και παιχνίδια. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μέρους της κρουαζιέρας, απολαύστε ένα ελληνικό γεύμα “επί του σκάφους”.

Ο εξοπλισμός κολύμβησης με αναπνευστήρα, τα παιχνίδια για κολύμπι και το γεύμα μπάρμπεκιου συμπεριλαμβάνονται στην τιμή!

 

BOOK ONLINE

You also like

More things to do in Ouranoupoli Halkidiki

Mount Athos Cruise Albatros

Κρουαζιέρα Αγίου Όρους – Άλμπατρος

Το σκάφος κινείται κατά μήκος της ακτογραμμής της χερσονήσου του Άθω, έτσι ώστε να έχετε την ευκαιρία να δείτε καθαρά τα μοναστήρια.

Learn More
Ammouliani, Drenia Cruise - Albatros

Κρουαζιέρα Αμμουλιανή, Δρένια – Άλμπατρος

Κατά τη διάρκεια της περιπλάνησης του νησιού θα απολαύσετε την ομορφιά της Αμμουλιανής και θα υπάρχουν πολλές στάσεις για να απολαύσετε το μπάνιο σας στις πιο εξωτικές παραλίες!

Learn More
Romantic Sunset Cruise - Albatros

Κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα – Άλμπατρος

Νιώστε την απόλυτη ηρεμία, ενώ κολυμπάτε στα “χρυσά” νερά.

Learn More