Κρουαζιέρα Blue Lagoon – παραλίες Αμμουλιανής

Κρουαζιέρα

Blue Lagoon - Ammouliani’s beaches

Το πλοίο GLASSBOTTOM ξεκινά την κρουαζιέρα του από το λιμάνι της Ουρανούπολης και κατευθύνεται προς τα νησάκια της Αμμουλιανής Δρένια γνωστά και ως Γαϊδουρονήσια.

Το πλοίο GLASSBOTTOM ξεκινά την κρουαζιέρα του από το λιμάνι της Ουρανούπολης και κατευθύνεται προς τα νησάκια της Αμμουλιανής Δρένια γνωστά και ως Γαϊδουρονήσια.

Blue Lagoon – Παραλίες Αμμουλιανής + BBQ γεύμα απο την Ουρανούπολη (Εισιτήρια )

Κοιτάζουμε προσεκτικά τα περίφημα κίτρινα κοράλλια πάνω από τον ύφαλο της Ουρανούπολης, χάρη στη γυάλινη καρίνα του πλοίου και μετά φτάνουμε στο μικρό,ακατοίκητο νησάκι που είναι γνωστό ως Δρένια.

Εξερευνούμε διαφορετικές απρόσιτες παραλίες με πλούσια υποβρύχια χλωρίδα, κολύμπι με αναπνευστήρα και ηλιοθεραπεία στα διάσημα τυρκουάζ νερά των νησιών.

Χαλαρώστε στο σκάφος, απολαύστε κολύμπι και κολύμβηση με αναπνευστήρα με δωρεάν εξοπλισμό και παιχνίδια. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μέρους της κρουαζιέρας, απολαύστε ένα ελληνικό γεύμα «επί του σκάφους».

Ο εξοπλισμός κολύμβησης με αναπνευστήρα, τα παιχνίδια για κολύμπι και το γεύμα μπάρμπεκιου συμπεριλαμβάνονται στην τιμή!

 

BOOK ONLINE

You also like

More things to do in Ouranoupoli Halkidiki

Blue Lagoon Round Tour – Sithonia’s Beaches

Blue Lagoon Κρουαζιέρα – παραλίες Σιθωνίας

Αναχωρούμε από το λιμάνι της Ουρανούπολης και ταξιδεύουμε στα γαλαζοπράσινα νερά της Σιθωνίας.

Learn More
Vourvourou Cruise - Albatros

Κρουαζιέρα Βουρβουρού – Άλμπατρος

Το νησιωτικό συγκρότημα αποτελείται από 9 μικρά νησάκια, με το μεγαλύτερο το νησί Διάπορος.

Learn More
Cruise - Ouranoupolis to Mount Athos

Κρουαζιέρα – Ουρανούπολη προς Άγιον Όρος

Η Ουρανούπολη βρίσκεται λίγο πριν το Άγιο Όρος, όπου μπορεί κανείς να το προσεγγίσει μόνο με πλοίο μέσω της θάλασσας. Η κρουαζιέρα μας στο Άγιο Όρος κατευθύνεται προς τη νοτιοδυτική πλευρά της χερσονήσου του Άθω.

Learn More