Κρουαζιέρα – Ουρανούπολη προς Άγιον Όρος

Η Ουρανούπολη βρίσκεται λίγο πριν το Άγιο Όρος, όπου μπορεί κανείς να το προσεγγίσει μόνο με πλοίο μέσω της θάλασσας. Η κρουαζιέρα μας στο Άγιο Όρος κατευθύνεται προς τη νοτιοδυτική πλευρά της χερσονήσου του Άθω.

Η κρουαζιέρα στο Άγιον Όρος αναχωρεί από την Ουρανούπολη δύο φορές την ημέρα με το σκάφος “Καπεταν Φώτηςς” χωρητικότητας 300 θέσεων. Καθημερινά από την 1η Απριλίου έως τις 31 Οκτωβρίου στις 10:30 και στις 14:00. Η απογευματινή κρουαζιέρα στο Άγιον Όρος είναι διαθέσιμη από τις 15 Μαΐου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου. Η διάρκεια της κρουαζιέρας στο Άγιον Όρος είναι τρεις ώρες..

Καθημερινά δρομολόγια απο Ουρανούπολη

Η Ουρανούπολη βρίσκεται λίγο πριν το Άγιο Όρος, όπου μπορεί κανείς να το προσεγγίσει μόνο με πλοίο μέσω της θάλασσας. Η κρουαζιέρα μας στο Άγιο Όρος κατευθύνεται προς τη νοτιοδυτική πλευρά της χερσονήσου του Άθω. Η όλη εμπειρία της κρουαζιέρας προς το Άγιον Όρος είναι μοναδική. Για περίπου 40 λεπτά μέχρι να συναντήσουμε το πρώτο μοναστήρι, ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει το θαύμα της φύσης που είναι ανέγγιχτο από το ανθρώπινο χέρι. Μοναδικές παραλίες και άγρια ​​ομορφιά από πράσινο, βουνό, χαράδρες και απότομους βράχους. Το πρώτο μοναστήρι που συναντάμε είναι το Μοναστήρι του Δοχειαρίου και στη συνέχεια η Μονή Ξενοφώντος, η Μονή Παντελεήμονα (Ρωσική), η Μονή Ξεροποτάμου, η Δάφνη (λιμάνι), η Μονή Σιμωνός Πέτρας, η Μονή Οσίου Γρηγορίου, η Μονή  Διονυσίου, τη Μονή του Αγίου Παύλου και τις σκήτες, τη Νέα Σκήτη και την Αγία Άννα. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας στο Άγιον Όρος έχετε την ευκαιρία να τραβήξετε μοναδικές φωτογραφίες, να ακούσετε την ξενάγηση, να αγοράσετε αναμνηστικά από το σκάφος ή να απολαύσετε ένα ποτό από το μπαρ. Ο χρόνος επιστροφής είναι 13:45 για την πρωινή κρουαζιέρα και 17:00 για την απογευματινή κρουαζιέρα.

BOOK ONLINE

You also like

More things to do in Ouranoupoli Halkidiki

Blue Lagoon Round Tour – Sithonia’s Beaches

Blue Lagoon Κρουαζιέρα – παραλίες Σιθωνίας

Αναχωρούμε από το λιμάνι της Ουρανούπολης και ταξιδεύουμε στα γαλαζοπράσινα νερά της Σιθωνίας.

Learn More

Κρουαζιέρα Αγιο Όρος – Δρένια – Αμμουλιανή

Κατά τη διάρκεια της ασφαλούς και άνετης κρουαζιέρας έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την ιστορία των Ιερών Μονών του Αγίου Όρους και να θαυμάσετε τη μοναδική τους αρχιτεκτονική.

Learn More
Mount Athos Cruise Albatros

Κρουαζιέρα Αγίου Όρους – Άλμπατρος

Το σκάφος κινείται κατά μήκος της ακτογραμμής της χερσονήσου του Άθω, έτσι ώστε να έχετε την ευκαιρία να δείτε καθαρά τα μοναστήρια.

Learn More