Κρουαζιέρα – Ουρανούπολη προς Βουρβουρού – Αμμουλιανή

Cruise - Ouranoupolis to Vourvourou, Ammouliani

Η κρουαζιέρα για μπάνιο και διασκέδαση αναχωρεί από την Ουρανούπολη στις 10:00 το πρωί με το πλοίο “Ιωάννα”. Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 15 Απριλίου έως τις 15 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα διασκεδαστική κρουαζιέρα. Ο προορισμός είναι η εξωτική ομάδα νησιών της Βουρβουρούς στη χερσόνησο της Σιθωνίας.  Κάπου ανάμεσα στη διαδρομή, υπάρχει μια στάση 2 ωρών για κολύμπι και πολλές καταδύσεις. Στη συνέχεια σερβίρεται φαγητό. Το γεύμα συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου και αποτελείται από:

  • 3 χοιρινά σουβλάκια, χωριάτικη σαλάτα, τζατζίκι, πατάτες, μια φέτα ψωμί και κρασί (για ενήλικες)
  • 2 χοιρινά σουβλάκια, χωριάτικη σαλάτα, τζατζίκι, πατάτες, μια φέτα ψωμί και χυμό (για παιδια 5-12 ετών)
  • 1 χοιρινό σουβλάκι, χωριάτικη σαλάτα, τζατζίκι, πατάτες, μια φέτα ψωμί και χυμό (για παιδια 1-5 ετών)

Η κρουαζιέρα φτάνει στο νησί της Αμμουλιανής. Το σκάφος σταματά στα γαλάζια νερά μιας εξωτικής παραλίας για κολύμπι και βουτιές απο το σκάφος. Στη συνέχεια υπάρχει στάση στο λιμάνι της Αμμουλιανής. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια βόλτα, να δουν τα τοπικά αξιοθέατα (την εκκλησία του Αγίου Όρους, το Λαογραφικό Μουσείο) ή να φάνε κάτι. Η ώρα άφιξης στην Ουρανούπολη είναι περίπου στις 17:00

You also like

More things to do in Ouranoupoli Halkidiki

Mount Athos Cruise Albatros

Κρουαζιέρα Αγίου Όρους – Άλμπατρος

Το σκάφος κινείται κατά μήκος της ακτογραμμής της χερσονήσου του Άθω, έτσι ώστε να έχετε την ευκαιρία να δείτε καθαρά τα μοναστήρια.

Learn More
Ammouliani Round Tour – Drenia Islands

Κρουαζιέρα γύρος Αμμουλιανής – Δρένια

Εξερευνήστε το πανέμορφο σύμπλεγμα νησιών της Αμμουλιανής – Δρένιας ή γνωστό και ως Γαϊδουρονήσια καθώς, συμμετέχοντας σε μια εκπληκτική κρουαζιέρα στην οποία βιώνετε την πραγματική μοναδικότητα της Χαλκιδικής.

Learn More
Ammouliani, Drenia Cruise - Albatros

Κρουαζιέρα Αμμουλιανή, Δρένια – Άλμπατρος

Κατά τη διάρκεια της περιπλάνησης του νησιού θα απολαύσετε την ομορφιά της Αμμουλιανής και θα υπάρχουν πολλές στάσεις για να απολαύσετε το μπάνιο σας στις πιο εξωτικές παραλίες!

Learn More