Κρουαζιέρα – Ουρανούπολη προς Βουρβουρού – Αμμουλιανή

Cruise - Ouranoupolis to Vourvourou, Ammouliani

Η κρουαζιέρα για μπάνιο και διασκέδαση αναχωρεί από την Ουρανούπολη στις 10:00 το πρωί με το πλοίο “Ιωάννα”. Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 15 Απριλίου έως τις 15 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα διασκεδαστική κρουαζιέρα. Ο προορισμός είναι η εξωτική ομάδα νησιών της Βουρβουρούς στη χερσόνησο της Σιθωνίας.  Κάπου ανάμεσα στη διαδρομή, υπάρχει μια στάση 2 ωρών για κολύμπι και πολλές καταδύσεις. Στη συνέχεια σερβίρεται φαγητό. Το γεύμα συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου και αποτελείται από:

  • 3 χοιρινά σουβλάκια, χωριάτικη σαλάτα, τζατζίκι, πατάτες, μια φέτα ψωμί και κρασί (για ενήλικες)
  • 2 χοιρινά σουβλάκια, χωριάτικη σαλάτα, τζατζίκι, πατάτες, μια φέτα ψωμί και χυμό (για παιδια 5-12 ετών)
  • 1 χοιρινό σουβλάκι, χωριάτικη σαλάτα, τζατζίκι, πατάτες, μια φέτα ψωμί και χυμό (για παιδια 1-5 ετών)

Η κρουαζιέρα φτάνει στο νησί της Αμμουλιανής. Το σκάφος σταματά στα γαλάζια νερά μιας εξωτικής παραλίας για κολύμπι και βουτιές απο το σκάφος. Στη συνέχεια υπάρχει στάση στο λιμάνι της Αμμουλιανής. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια βόλτα, να δουν τα τοπικά αξιοθέατα (την εκκλησία του Αγίου Όρους, το Λαογραφικό Μουσείο) ή να φάνε κάτι. Η ώρα άφιξης στην Ουρανούπολη είναι περίπου στις 17:00

You also like

More things to do in Ouranoupoli Halkidiki

Κρουαζιέρα – Ουρανούπολη προς Άγιον Όρος

Η Ουρανούπολη βρίσκεται λίγο πριν το Άγιο Όρος, όπου μπορεί κανείς να το προσεγγίσει μόνο με πλοίο μέσω της θάλασσας. Η κρουαζιέρα μας στο Άγιο Όρος κατευθύνεται προς τη νοτιοδυτική πλευρά της χερσονήσου του Άθω.

Learn More
Romantic Sunset Cruise - Albatros

Κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα – Άλμπατρος

Νιώστε την απόλυτη ηρεμία, ενώ κολυμπάτε στα “χρυσά” νερά.

Learn More
Ammouliani, Drenia Cruise - Albatros

Κρουαζιέρα Αμμουλιανή, Δρένια – Άλμπατρος

Κατά τη διάρκεια της περιπλάνησης του νησιού θα απολαύσετε την ομορφιά της Αμμουλιανής και θα υπάρχουν πολλές στάσεις για να απολαύσετε το μπάνιο σας στις πιο εξωτικές παραλίες!

Learn More